Snel thuisbezorgd
Altijd mooi verpakt
Wij helpen graag bij vragen en advies
Mijn account Winkelwagen

Welkom in onze webshop

In deze webshop vindt u  alles wat u nodig hebt om uw huid te verzorgen. We hebben twee schoonheidsspecialisten in ons team, waarvan er één werkzaam is in onze schoonheidssalon, die u bij al uw vragen kunnen adviseren. We werken o.a. met de volgende producten: Dr Grandel, Dalton, La Roche posay, Vichy, Phyris en Eucerin.

Ook verkopen wij diverse sfeerartikelen in onze webshop. Wat te denken van Woodwick geurkaarsen en de huisgeuren van Asleigh & Burwood of Greenleaf!

Shop op categorie

 

 

Huidverzorging in de ZOMER

Een echt cadeautje...

Populaire producten

Wat voor huidtype heb jij?

Als je weet welk huidtype je hebt kun je het bepalen welke huidverzorging bij jou past en waar je op moet letten. Doe bij ons de huidtest en wij laten zien welke producten hier het beste bij passen.

Nieuw binnen voor jou

Onze schoonheidssalon

Vanaf 1 augustus 2023 zal Het Geur Atelier Parfumerie&Beauty ben ik met mijn schoonheidssalon & parfumerie gevestigd in een fijne ruimte binnen Apotheek Denekamp. 

In de salon kun je genieten van een fijne gezichtsbehandeling. Maar wil je jouw wenkbrauwen weer in model? Dan plannen we een afspraak voor het harsen en of epileren van de wenkbrauwen. Kijk voor de behandelingen en het maken van een afspraak op de website van Het Geur Atelier: www.hetgeuratelier.nl. Je mag me ook bellen dan plannen we samen een afspraak in: 06-30411352.

Mocht je advies nodig hebben op het gebied van huidverzorging dan help ik je graag. In de winkel van Apotheek Denekamp staat een uitgebreid assortiment en samen hebben we veel kennis in huis om goed te informeren. 

Een mooie aanvulling op de salon zijn de bijzondere parfums die in Het Geur Atelier staan. Een fraai aanbod van niche-parfums. Ben jij op zoek naar een heerlijk parfum dat niet door iedereen gedragen wordt? Loop vrijblijvend binnen om te ervaren ruiken en beleven. 

Graag tot ziens!

Groet,

Nancy